Företaget

Affärsidé

Lasse-Maja strävar efter att varje gång möta högt ställda förväntningar från kräsna kunder. Det gör vi genom kvalitet med krav, hjärtlig och personlig service, flexibilitet och nytänkande på våra produkter och tjänster.

 

Historia

1999 var startskottet för vårt engagemang och övertagande av företaget Lasse-Maja. Vi startade med vårt lilla bageri i hjärtat av Majorna. Lokalerna har använts som bageri i snart 80 år. Många har minnen från just detta lilla bageri från skoltiden... då pratar vi äpplebullar... och de bakas naturligtvis än idag och är minst lika populära nu som då.


2001 vann vi semletestet och befann oss på första sidan i Göteborgs Posten. Kön ringlade sig lång redan samma dag. Det kom kunder långväga ifrån som letade sig in på gågatan i Majorna. Fantastiskt och naturligtvis väldigt omtumlande! Trots charmen med ett litet bageri så hade vi bakat oss ur den lilla arbetsytan. Vi letade efter större produktionslokal.


2004 fick vi möjligheten att bygga om postens gamla lokaler vid Käringberget i västra Göteborg.
Idag sker all produktion på Långedragsvägen! Vi är idag tolv anställda och driver två butiker.


För oss är det viktigt med kvalitet på våra produkter. Våra bagare och konditorer skall vara proffs på att få produkter att smaka gott och naturligtvis även se goda och vackra ut.  Vår butikspersonal skall vara proffs på att få dig att känna sig hemma och när du vänder om hemåt vill vi att du skall ha känslan av att vilja komma tillbaka!


Vi bakar i stenugnar och låter en hel del bröd kalljäsa som är vanligt i bland annat Frankrike. Kom in och provsmaka en riktig härlig fransk baguette!
Vi hälsar Dig välkommen att besöka oss i våra två butiker!

 

 

 

LASSE MAJA BAGERI | LÅNGEDRAGVÄGEN 134, 426 74 VÄSTRA FRÖLUNDA | 031-690053 | info@lassemajabageri.com